3T-Treningssenter » Kom i gang Treningsgruppe
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

Kom i gang Treningsgruppe

Trenger du en kickstart , eller er usikker på hvor du skal begynne for å komme i gang med treningen? Dette er en lavterskel treningsgruppe for deg som trenger en ekstra dytt for å komme i gang med treningen!

 

Tren ukentlig i gruppe over 10 uker og finn treningsgleden!

 

Gruppen passer både for deg som aldri har vært på treningssenter før, men også for deg som har ramlet ut av tidligere trenings-vaner og som ønsker en trygg inngang til hverdagen på treningssenteret.

 

Gruppen blir ledet av fysioterapeut Sandra som har spesialkompetanse på motivasjon og livsstilsendring.

 

På første samling blir det et felles foredrag hvor Sandra går gjennom hvilke faktorer som skal til for å lykkes med en livsstilsendring over tid. Sandra vil også ta deltakerne med på en omvisning på senteret. De påfølgende ukene vil du og de andre deltakerne få muligheten til å prøve ut mye av lavtersketilbudet som 3T tilbyr – alt fra sirkeltrening i gruppe til veiledet egentrening med apparater.

 

Sted: 3T-Rosten

Varighet: 10 uker

Dag og tidspunkt: onsdager kl 16:00

 

Oppstart: Uke 17, onsdag 28. april

Kursholder: Sandra Passani.

 

Kurset er gratis for medlemmer på 3T.

Ikke-medlemmer kan melde seg inn med kun 3 måneders bindingstid. Etter treningsgruppen er ferdig kan man velge å avslutte medlemskapet. I perioden med gyldig medlemskap har du full tilgang til alt som inngår i et ordinært medlemskap.

 

Vi oppfordrer alle ikke-medlemmer til å melde seg på treningsgruppen ved å ta kontakt med resepsjonen på 3T-Rosten.

 

 

Del på