3T-Treningssenter » Sophia Mannherz
Gå til innhold Gå til hovedmeny

– When in doubt – go to Yoga

Sophia Mannherz

Book PTSend e-postKlippekort

Mange tenker kanskje at Yoga er en slags akrobatikk, og at man må være myk og bevegelig for å kunne praktisere denne treningsformen. Sannheten er at Yoga er å ta kontroll over seg selv, være bevisst på kroppen og dens bevegelsesmønster. Du blir mer bevegelig av yoga. Hvis du vil trene med meg, øver vi sammen på det fokuset du ønsker innen Yoga og dine mål her.

 

Din Yoga er personlig så vi skal utvikle rutinen som passer for akkurat deg og din livsstil. Slik at du kan ta med deg praksisen hjem og gjøre Yoga hvor som helst. Sammen utvikler vi din Yogapraksis, og langsomt utvides dine grenser innenfor mobilitet- og bevegelighet samtidig som du blir mer bevisst på kropp og sinn. Yoga virker bare dersom den praktiseres! 😊

 

Jeg har undervist Yoga siden Februar 2017 etter jeg tok min første Yogalærerutdanning, både med private yoga-timer og gruppetimer på senter. Mitt fokus er å hjelpe til med å utvikle kroppsbevisstheten og oppmerksomhet rundt eget bevegelsesmønster. Sammen skal vi finne verktøy som kan hjelpe deg å være mer bevisst på hvordan kroppen responderer på slik type trening. Selve følelsen i kroppen og  hvordan Yoga bedrer både konsentrasjonen og humøret, samt kan senke stressnivåer.

 

  • 2017: 200-timers Yogalærerutdanning ved Himalaya Yoga Valley Centre under veiledningen av Yogacharya Lalit Kumar, som er internasjonalt anerkjent for å undervise i Ashtanga-tradisjonen med elementer lånt fra Iyengar og Restorative Yoga. Vi lærte det grunnleggende både til en fullstendig ledet klasse, og for å hjelpe med selv-øving på Mysore vei.
  • 2019: 500-timers Yogalærerutdanning ved Himalaya Yoga Valley Centre under veiledningen av Yogacharya Lalit Kumar, spesialisert i «Yoga for depressive Episode Recovery». Utdannet til å personalisere klasser til spesialiserte ønsker eller behov, hvor man går dypere inn i sammenkoblingen av kroppssystemet.