3T-Treningssenter » Emma Jøntvedt
Gå til innhold Gå til hovedmeny

Emma Jøntvedt

Book PTSend e-postKlippekort

Som fysioterapeut er det viktig for meg at pasienten føler seg sett og hørt. Jeg ønsker å bidra til å sammen finne gode og varige løsninger på pasientens utfordringer, uavhengig av om utfordringen har vart over en lenger periode eller har oppstått akutt. Jeg mener god kommunikasjon og gjensidig respekt er viktig for et god samarbeid, og for å oppnå et godt resultat av behandlingen. Jeg brenner for faget mitt og etterstreber å yte god og faglig oppdatert behandling.

 

 

Jeg har erfaring innen kommunal- og spesialisthelsetjenesten. Dette inkluderer oppfølging av pasienter i ulike aldre både individuelt og i gruppe. Jeg har bla. jobbet med pasienter med langvarig smerteproblematikk, nevrologiske lidelser, ryggsmerter, samt oppfølging før og etter ortopediske operasjoner.
Jeg har hele livet vært glad i fysisk aktivitet og drevet aktivt med håndball. De siste årene har jeg hovedsakelig drevet med styrke- og utholdenhetstrening. Fra dette samt utdanningen min har jeg god kunnskap i hvordan man kan legge opp treningen for å oppnå ønsket resultat.
  • Bachelor i fysioterapi, NTNU